Kontakt

Italijanski proizvajalci

Visoka kakovost

Dolga življenjska doba

Nizke cene

Z oblaganjem površin z visoko kvalitetnimi keramičnimi ploščicami zagotovimo dolgo življenjsko dobo površin in enostavno vzdrževanje prostorov. Z vrhunskim dizajnom in novimi trendi ustvarjamo prijetno bivalno in zunanje okolje.

Keramika d.o.o. si z uvozom in prodajo keramičnih ploščic kvalitetnih italijanskih proizvajalcev prizadeva zadovoljiti visoka pričakovanja strank. Smo družinsko podjetje, ki obstaja že od leta 2008.

Ker se zavedamo, da so stroški investicije v talne obloge visoki, vam nudimo najugodnejše razmerje med ceno in kvaliteto. Keramiko vam ponujamo po res ugodnih cenah – outlet cenah, brez posrednikov in tako brez dodatnih stroškov.

Z individualnim pristopom vam lahko pomagamo pri uresničitvi vaših zamisli. Skupaj izberemo primerne ploščice, lahko vam svetujemo tudi glede polaganja keramike, priporočimo keramičarja, ki vam keramiko položi.

V naši ponudbi imamo le ploščice z gres sestavo; granitogres ali porcelanogres – gresporcelan. Ploščice iz takih materialov so visoko kvalitetne, imajo največjo trdnost, preprečujejo vpijanje vode in madežev, odporne so proti obrabi, poškodbam, zmrzali.

Naša keramika je visoko kvalitetna in tako primerna tudi za poslovne objekte.

Povpraševanje

  Kontaktni podatki

  Pred ogledom prosimo pokličite!

  Naslov

  Keramika d.o.o. Tlake 39 1293 Šmarje Sap

  Telefon

  030 629 599

  E-poštni naslovi

  info@topkeramika.si keramika.trgovina@gmail.com

  Delovni čas

  Ogledi so mogoči po dogovoru:

  • za ogled keramike se je potrebno predhodno najaviti
  • v Šmarju Sap, nedelje in prazniki zaprto