Keramične ploščice

CHAKRA KIVI 15×90

10,50 € / m2
8,61 € / m2 brez DDV

Odkrijte vrhunske keramične ploščice iz porcelanogresa, ki združujejo izjemno trpežnost z estetsko dovršenostjo. Njihova odpornost proti obrabi, vodi in madežem zagotavlja dolgotrajen sijaj, hkrati pa so preproste za vzdrževanje. Ustvarite eleganten ambient s temi visokokakovostnimi ploščicami.

Ponujamo vam CHAKRA KIVI keramične ploščice, idealne tako za talne kot stenske obloge. Posebej primerne so tudi za talno ogrevanje, saj imajo izjemno prevodnost toplote v primerjavi s parketom, laminatom ali vinilom. S temi keramičnimi ploščicami ustvarite prostor, kjer se udobje in estetika popolnoma prepletata, keramične ploščice, ki spadajo v kategorijo ploščic z videzom imitacije lesa. Zanje je značilna izjemna kakovost in sodoben dizajn, ki navdušujeta z domišljeno estetiko. Te vsestranske ploščice so primerne za uporabo v notranjih prostorih in jih lahko izkoristite na različne načine:

 • kot talne ploščice,
 • kot stenske ploščice,
 • za oblaganje kopalnic,
 • za kuhinjske obloge,
 • kot ploščice z imitacijo lesa.
 • Z uporabo visokokakovostnih keramičnih ploščic zagotavljamo dolgo življenjsko dobo obloženih površin in enostavno vzdrževanje prostorov.

  Dimenzije (mm)

  150 mm × 900 mm

  Debelina (mm)

  9.5 mm

  Videz

  imitacija kamna

  Barva

  Rjava

  Sestava

  Porcelanogres

  Vrsta

  Vse površine

  Vzorec

  Imitacija lesa

  Klasa

  Prva

  Razpoložljivost

  Na zalogi

  Povpraševanje o izdelku

   Pošljite povpraševanje