Bele keramične ploščice

GP.Coveland oro 59,6×119,2

25,00 € / m2
20,49 € / m2 brez DDV

Odkrijte izjemno trajnost in estetiko z našimi keramičnimi ploščicami Coveland . Izdelane iz visokokakovostnega porcelanogresa, te ploščice zagotavljajo odlično odpornost proti obrabi, poškodbam ter so neprepustne za vodo in madeže. Njihov visoko sijajni in polirani videz prinaša eleganco v vsak prostor. Izkoristite vrhunsko kombinacijo funkcionalnosti in estetske privlačnosti s keramičnimi ploščicami Coveland.

Izkoristite vsestranskost keramičnih ploščic Coveland, saj jih lahko enako uspešno uporabite kot talne in stenske ploščice . Poleg tega so odlična izbira za talno ogrevanje, saj se ponašajo z najboljšo prevodnostjo toplote v primerjavi s parketom, laminatom ali vinilom. S temi ploščicami boste dosegli harmonijo funkcionalnosti in udobja v vašem prostoru.

Odkrijte vsestranskost teh keramičnih ploščic, ki jih lahko brezskrbno uporabite v vseh notranjih prostorih. Niso le izjemno kakovostne, temveč tudi izredno moderne, kar izkazuje njihova domiselna estetika. Zahvaljujoč visoki kakovosti in vrhunskemu dizajnu, jih lahko uporabite kot:

Z oblaganjem površin z visoko kvalitetnimi keramičnimi ploščicami zagotovimo dolgo življenjsko dobo površin in enostavno vzdrževanje prostorov.

Dimenzije (mm)

1200×600

Debelina (mm)

9.5 mm

Vrsta

Ratificirana, Vse površine

Sestava

Porcelanogres

Barva

zlata, Bela

Videz

imitacija kamna, Visok sijaj

Klasa

Komercialna

Pakiranje

1,42m2

Razpoložljivost

Na zalogi

Povpraševanje o izdelku

  Barva

  Videz

  Pošljite povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…

  keramične ploščice
  Dodatno
  znižanje

  Mozaik bel/bež, 4 eur komad 30×30

  4,00 
  3,28  brez DDV
  Pošljite povpraševanje