Keramične ploščice

Buzon 18-28mm

3,90 
3,20  brez DDV

Buzon podstavki za suho polaganje keramike na trdno podlago so inovativna rešitev, ki omogoča enostavno in učinkovito namestitev keramičnih ploščic na stabilno podlago. Izdelani iz visokokakovostnega materiala, podstavki Buzon zagotavljajo trdno oporo in stabilnost keramičnih ploščic na betonskih površinah, estrihih in drugih trdnih podlagah.

Za polaganje keramike na trdno podlago so Buzon podstavki idealna izbira. Njihova prilagodljivost omogoča izravnavo in ustvarjanje ravne površine za polaganje ploščic. Poleg tega zagotavljajo učinkovito drenažo in prezračevanje pod ploščicami, kar preprečuje poškodbe zaradi vlage.

Enostavno prilagajanje višine podstavkov Buzon olajša izravnavo podlage in zagotavlja optimalno površino za polaganje keramičnih ploščic. Namestitev je hitra in preprosta – podstavke enostavno položite na trdno podlago in ploščice položite nanje brez lepila.

Buzon podstavki so trajni, odporni na vremenske vplive in zagotavljajo dolgotrajno stabilnost in varnost keramičnih ploščic. Ta inovativen sistem omogoča tudi enostavno odstranjevanje in ponovno namestitev ploščic, kar je koristno pri morebitnih popravilih ali prenovah.

Izkoristite prednosti sistema Buzon za suho polaganje keramike na trdno podlago. Ne glede na to, ali gre za notranje prostore ali zunanje površine, vam Buzon podstavki zagotavljajo zanesljivo rešitev za kakovostno in trajno polaganje keramike.

Buzon podstavki za keramiko
Na razpolago različne višine

Barva

Siva

Razpoložljivost

Na zalogi

Povpraševanje o izdelku

    Pošljite povpraševanje